Thursday, August 29, 2013

Bittersweet

Today is such a bittersweet day...it's my last day on my team and in this role. I L.O.V.E my team, like seriously love. We are more like family and that has made me enjoy my job even more. It definitely makes traveling that much more fun!

I have worked with college hires since 2006 and knew it was time to do something different.

I start my new position on Tuesday and I'm sure I will be sad and excited all at the same time.

I am so thankful that I was blessed with such great managers and teammates over the last 7 years. I'm leaving this team with a full heart, great memories, and ideas on how to steer Anderson's future college major :)









- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Gyioum said...

You are still a fat pig.

Gyioum said...

I think you and your sister are disgusting trash and you deserve everything that is coming to you.

Unknown said...

Oh my God. You haven't done a blog post in almost 5 months. Emily is really disappointed in you, Becky. Just blog about something. E.g., imaginary dining room furniture.

Cristina Joshue said...

excellent awww.... cute.. watch my blog too http://insuaranceplc.blogspot.com/

şehirlerarası nakliyat said...

Yıllardır hizmet veren firmamız Kocaeli Gebze bölgesinde müşterilerine sıradışı özelliklerde bir taşıma işlemi sunmakta ve beğeni toplamaktadır. İleri derecede güvenlikli eşya taşıma işlemimiz ile sorunsuz bir nakliye yapmaktayız. Baloncuklu naylon ile eşyaları sarıyor, konusunda uzman mobilyacılar ile dolaplarınızı söküp takıyoruz. Gece gündüz yollarda eşyalarınızı zamanında teslimat yapmak için çalışıyor, kamyonlarımız ile sürekli yol alıyoruz. Kapalı kasa olan bu araçların içleri eşya taşıma işlemleri için özel olarak dizayn edilmiştir. Sizlerin bize emanet ettiğiniz malzemeleriniz için özellikle titiz davranıyor, her daim iyi işler çıkarıyoruz. Şehirler arası taşımalarda parsiyel olarak verdiğimiz fiyatlarla ile sizlere uygun bir taşıma imkanı sunuyoruz. Uygun ve kaliteli taşıma işlemleriniz için bizleri arayabilirsiniz.
kurtköy evden eve nakliyat
şekerpınar evden eve nakliyat
içmeler evden eve nakliyat
aydınlı evden eve nakliyat
Orhanlı evden eve nakliyat
Şifa evden eve nakliyat
güzelyalı evden eve nakliyat
esenyalı evden eve nakliyat
çayırova evden eve nakliyat
mutlukent evden eve nakliyat